Geannuleerde vluchten en de rechten van passagiers

Geannuleerde vluchten: in aanmerking komen voor compensatie hangt af van wanneer passagiers worden geïnformeerd over de verandering van de vlucht en het aangeboden alternatieve vluchtschema.

– Passagiers die 14 dagen voor vertrek op de hoogte worden gebracht van annulering van de vlucht komen niet in aanmerking voor compensatie.

– Passagiers die 7 tot 14 dagen vóór het geplande vertrek op de hoogte worden gebracht van de annulering van de vlucht komen in aanmerking voor compensatie indien de alternatieve vlucht een vertrektijd heeft die is van 2 uur of meer vóór of 4 uur of meer na de vertrektijd van de geannuleerde vlucht.

– Passagiers die minder dan 7 dagen vóór het geplande vertrek op de hoogte zijn van annulering van de vlucht komen in aanmerking voor compensatie indien de alternatieve vlucht een vertrektijd heeft van 1 uur of meer vóór of 2 uur of meer na de vertrektijd van de geannuleerde vlucht.

– Passagiers die minder dan 14 dagen voor het geplande vertrek van de vlucht op de hoogte zijn van annulering van de vlucht en geen alternatieve vluchtaanbieding hebben ontvangen, komen voor compensatie in aanmerking.

Air-Collect kan u helpen om uw compensatie te krijgen.

Afhankelijk van de vlieg afstand kan de compensatie 250€, 400€ of 600€ per passagier bedragen.

Wilt u weten welke vergoeding u kunt ontvangen? Kijk dan hier: www.air-collect.com

No cure, no pay.       Gemakkelijk en snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *